KORESPONDENCJA

Wnioskujemy o więcej szkoleń dla penitu.

W związku licznymi prośbami kierowanymi do naszej organizacji w sprawie problemu awansowana w dziale penitencjarnym, przez niewielką ilość szkoleń specjalistycznych, złożyliśmy wniosek do Dyrektorka Generalnego o zmianę tej polityki szkoleniowej, jak i unifikację szkoleń zewnętrznych, które często są nie respektowane przez kierownictwo poszczególnych jednostek.

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (61.2021 NSZZ Solidarność - pismo ws. szkoleń specjalistycznych.pdf)61.2021 NSZZ Solidarność - pismo ws. szkoleń specjalistycznych.pdf 469 kB2021-10-11 13:59
Złożyliśmy wniosek o objęcie Służby Więziennej kolejną ustawą modernizacyjną.

W związku z zaawansowanymi rozmowami strony społecznej z ministerstwem spraw wewnętrznych i administracji dotyczącymi wprowadzenia kolejnej ustawy modernizacyjnej, zwróciliśmy się się do Sekretarza Stanu w MS Pana Michała Wosia z wnioskiem o podjęcie stosownych działań na rzecz objęcia Służby Więziennej przedmiotową ustawą.

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (52.2021 NSZZ Solidarność - wniosek o dalszą modernizację.pdf)52.2021 NSZZ Solidarność - wniosek o dalszą modernizację.pdf 746 kB2021-09-08 09:14